BALUL BOBOCEILOR – 23 NOIEMBRIE 2018

      Comentariile sunt închise pentru BALUL BOBOCEILOR – 23 NOIEMBRIE 2018

Balul Boboceilor, ediția a VIII -a, organizat de elevii claselor a VIII -a A și a VIII -a B împreună cu diriginții, și d.nele profesoare, Truța Anca și Cojocar Luciana, s-a desfășurat vineri, 23 noiembrie 2018, la Casa de Cultură din Toplița.

Vineri seară, muzica, eleganţa micilor bobocei şi atmosfera creată de cei patru prezentatori ai concursului, Denisa, Cristina, Delia şi Florin, au făcut, din Balul bobocilor de la Şcoala Gimnazială ‘‘Sfântu Ilie‘‘, un spectacol deosebit, gustat din plin de publicul spectator. Sala Casei de Cultură a oraşului s-a dovedit a fi un loc de atracţie pentru mulţimea de spectatori veniţi să asiste la întrecerea celor 17 perechi care îşi doreau titlul de MISS şi MISTER BOBOC. Organizatorii ediţiei din acest an, elevii clasei a VIII-a A şi B, au ales ca tema acestei ediţii : ‘‘PRINŢI şi PRINŢESE‘‘, adusă în sala de spectacol prin decorurile realizate şi prin probele cărora au trebuit să le facă faţă concureţii.

În faţa juriului format din dna. Prof. Mezei Mihaela Petronela, dna. Szasz Anna Maria şi şase elevi din clasele a VIII-a, fiecare echipă de bobocei a încercat să îşi dovedească unicitatea. Astfel, în cadrul celor 3 probe din concurs, bobocii și-au dovedit talentul, intuiția, îndemânarea, creativitatea, stilul și spontaneitatea. Pe lângă prezentare și dans, bobocii au avut și o probă de cultură generală la care s-au descurcat foarte bine.

Între probe au urcat pe scenă elevi talentaţi ai Şcolii Gimnaziale ‘‘Sfântu Ilie‘‘:  trupa de dans Dance Forever, elevele Papară Ionela, Csiki Mara şi Saroşi Gabriela, care au susţinut momente artistice deosebite. Trupa de parkour a oferit concurenţilor şi invitaţilor un moment artistico-sportiv deosebit, cei trei băieţi demonstrânu-ne ce reprezintă parkour: Senzatii, adrenalină şi  impulsivitate; Forţă, fluiditate şi control.

Ansamblul de dansuri populare  a încântat invitaţii şi concurenţii cu dansuri tradiţionale  de pe întreg cuprinsul ţării. Astfel, elevii conduşi de către dl. Cif Nicolae, ne-au arătat că pasiunea, dăruirea, prietenia şi profesionalismul sunt elemente-cheie pentru continuarea tradiţiilor şi obiceiurilor strămoşeşti!

Organizatorii doresc să le mulțumească pe aceasta cale tuturor celor care s-au implicat în buna organizare și desfășurare a balului și a celor care au făcut posibilă realizarea lui, în special d-lui director Tun Daniel -Liviu.

După încheierea probelor și după lungi deliberări ale juriului,MISS BOBOC a fost încoronată, la final, Runcan Daria, din clasa a  V-a A, iar  MISTER BOBOC a fost încoronat Coşarcă Andrei, din clasa a V-a B. Ambii câştigători au impresionat atât prin talentul artistic, cât şi prin energia debordantă de care au dat dovadă!

Anca Truţa

Luciana Cojocar