România plantează pentru mâine 2022

Plantăm speranță

Inițiativa de plantare, cu sprijinul partenerului OMV Petrom, face parte din programul de împădurire – ”România plantează pentru mâine”? – derulat de organizația non-profit „Viitor Plus, pentru oameni și natură”, cu experiență în dezvoltarea de programe de antreprenoriat social, educație pentru mediu, voluntariat și infrastructură de mediu. Această campanie vine ca o alternativă la activitățile de voluntariat organizate pe teren, oferind elevilor noștri prilejul de a se implica cu entuziasm în demersurile de împădurire, prin plantarea de arbori forestieri, pentru un mediu mai curat și mai prietenos.

?În acest context, s-a desfășurat activitatea de plantare a 50 de puieți forestieri (molid și brad), în structura Zencani a școlii noastre, la care au participat 33 de elevi din clasele gimnaziale și 25 de elevi ai ciclului primar, coordonați de domnul director Tun Daniel-Liviu și profesorii voluntari, dna. Hîngan Ana-Maria, dl. Pușcaș Marin, dna. Șipoș Mariana și dna. Pui Corina.
✌️Ne-am alăturat și noi cu entuziasm ?acestei inițiative OMV Petrom, în speranța că văzduhul?️se va mai limpezi, dacă vom planta câţiva copăcei? și în curtea școlii noastre și asta pentru că noi credem că fiecare gest bun contează!?
Mulțumiri și felicitări tuturor pentru implicare și solicitudine! ???